Mænd

_DSF0209

Mange mænd oplever stress og pres i hverdagen og glemmer at få afsat tid til nærvær – andre oplever ligefrem “hudsult” og det at blive rørt ved, hvis man ikke har en partner.
Du vil få stor glæde af den tantra-massage jeg tilbyder.

Jeg tilbyder massage til mænd imellem 25- 65 år 

Tantramassagen foregår således, at du kommer frisk fra bad.
Hvis du ikke har mulighed for et bad inden du møder til massagen, stilles bad selvfølgelig til rådighed, ligesom du efter massagen kan tage et bad.

Tantramassagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt musik.
Alle dele af kroppen vil blive berørt lige meget og der startes med sensuelle strygninger for at åbne din krops energier, mens du ligger på maven. Der anvendes forskellige former for berøring.

Derefter vil din krop få rigeligt med uparfumeret olie – jeg vil benytte mig af mine arme, ben, ja hele min krop til at give dig massagen, så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet.

Efter ca. halvdelen af tiden er gået, vil du blive bedt om at vende dig om og scenariet vil gentage sig og lingam (penis) massage kan indgå.

Lingam (penis) massage:
I den sidste del af massagen er det muligt at få lingam-massage, som er et samarbejde mellem dig og mig. Under lingam-massagen kan du lære at kontrollere dig selv bedre, så du med tiden får større og mere intense orgasmer/udløsninger eller lærer helt at mestre din seksuelle energi.
Jeg sidder imellem dine ben, masserer lingam og hjælper dig med at fordele energien ud i kroppen. Det er vigtigt, du ikke forventer en orgasme/udløsning. Lingam-massagen kan hjælpe til at heale dybe sår i personligheden, i forhold til kropslighed og erotik, som f.eks. spændinger i kroppen efter overfald/og i underlivet efter forkert træning og impotens, for tidlig sædafgang, rejsningsproblemer m.v. Det er fuldstændig frivilligt, om du ønsker en lingam-massage. Ved at afgive kontrollen og bruge sit åndedræt rigtigt, kan massagen give en dyb afspænding og hjælpe med, at forbinde kroppen med følelserne. Ved at opleve, at der er tid og plads til dine behov og ved at tillade sig selv at slappe fuldstændig af, kan der opnås en dyb tilstand af nydelse, glæde, gennemstrømning af flow, cirkulation af energien rundt i kroppen, så den ikke stagnerer i kønnet, energien kan trækkes op til hjertet med åndedrættet eller heale indre organer.
Massagen er seksuelt stimulerende, den har til hensigt at opbygge den seksuelle energi og ikke at få en afslutning, som vil give en afladning (det er ikke forbudt, men absolut ikke et mål). Der sker, det der sker.

De sidste par minutter får du mulighed for langsomt at komme tilstede i din krop, du tilbydes et glas vand og du kan, efter du har sundet dig, tage et bad.

Vigtigt:

Jeg har ikke berøringsangst, men gør opmærksom på at massagen er envejs, jeg giver – du modtager. Her skal du ikke yde, for at nyde!

Krav til dig:

  • Mød tidligst 5 minutter før aftalt tid af hensyn til øvrige kunder
  • At du er velsoigneret og velplejet
  • At du har skandinavisk baggrund
  • At du ikke har fysiske udfordringer – såsom dårligt hjerte eller kredsløbsforstyrrelser
  • At du er ikke-ryger
  • En høflighed og åbenhed ønskes og fordres
  • Jeg giver fuld diskretion – men forlanger åbenhed om hvem du er.
IMG_1750