Udtalelser

Det er nu snart 24 timer siden jeg forlod Tantra-rummet og Susanne – og jeg føler mig stadig fyldt op af en ren og stærk energi – en fantastisk og skøn følelse, der fylder hele kroppen. Jeg føler mig højere, rankere, størrer og på samme tid også meget lettere, nærmest som om min kropsvægt slet ikke er til….det er meget meget dejligt…!
Jeg oplevede at Susanne først åbnede min krop og så min bevidsthed med sin faste men meget meget behagelige tao-massage. Jeg oplevede hendes bløde albuer, knoer og fingre synke langsomt ind overalt på min krop, jeg mærkede hele hendes kvindekrop glide sammen med min inden hun med sine skønne og dejligt varme hænder bare fylde energi og vellyst ind i min krop med de mest fjerlette strygende bevægelser, jeg nogensinde har oplevet. Det var simpelthen himmelsk og jeg kan stadig fornemme varmen fra de skønne hænder overalt på min krop – ryg, bryst, mave, pande, hals,inderlår, fødder, øjenlåg, ører og naturligvis også penis……det var meget smukt og en ubeskrivelig dejlig oplevelse.
Så – tak, tak, tak….det bliver ikke sidste gang..
Kærlig hilsen Hans

“Jeg har gentagende gange modtaget en Tao-tantra massage hos Susanne. Det er en utrolig nærværende og sensitiv massage og jeg oplever Susanne som en meget kompetent og indlevende massør. Hun får mine varmeste anbefalinger.”
Jesper

“Jeg har indtil videre modtaget 3 Tao-tantra massager hos Susanne.
Og jeg må sige at det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte mig af de behandlinger.
Man er altid helt salig, når man går derfra.
Hun er en kvinde med en meget fin indlevelse og et rent naturtalent med hensyn til det hun arbejder med.
Det er som om hun intuitivt ved lige præcist hvor man er og hvor hårdt hun skal trykke, eksempelvis på ens ryg.
Hun har mange tekniker. Og hun mestrer dem alle sammen til fulde.
Hun kan både tage godt fat, lige såvel som hun kan være blid og samtidig har hun som sagt evnen til at kunne tune sig ind på lige det man har brug for i en given situation.
Jeg vil påstå, at hun er en af de absolut bedste Tao-tantra massører, der findes i Danmark.
En af den slags som hører til på øverste hylde!
Så hun kan kun få mine bedste og varmeste anbefalinger.”
Mvh Jacob

“Hej søde Susanne
Sad i toget og tog ind hvad jeg lige havde oplevet efter en Tantra massage hos dig. Totalt afslappet og fri for tanker var det behandlingen havde givet mig. Kombinationen af de til tider hårde tag og til de meget blide kærlige strøg fik mig til bare at være i nuet og lade mig svæve ind i ren nydelse og afslapning.”
KH Claus

“Først vil jeg igen takke for en skøn oplevelse 🙏🙏🙏.  Da jeg kørte hjem kunne jeg mærke en større følelse af glæde i min krop (var i almindeligt godt humør da jeg kom). Og jeg er ikke så spændt i min krop, så du har fået løsnet mig noget op 😍🙏😁. “ Kærlig hilsen René