Kvinder

Det kan være svært at få afsat tid til nærvær og mange kvinder oplever stress og pres i hverdagen for at nå det hele. Ligesom mænd kan kvinder også opleve “hud-sult” og det at blive berørt.
Du vil få stor glæde af den tantramassage jeg tilbyder.
Modtag en nærværende tantramassage, der varer 90 minutter. Ønsker du længere tids massage aftales det på forhånd.

Tantramassagen foregår således, at du kommer frisk fra bad.
Hvis du ikke har mulighed for et bad inden du møder til massagen, stilles bad selvfølgelig til rådighed, ligesom du efter massagen kan tage et bad.

Tantramassagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt musik.
Alle dele af kroppen vil blive berørt lige meget og der startes med sensuelle strygninger for at åbne din krops energier, mens du ligger på maven. Der anvendes forskellige former for berøring.

Derefter vil din krop få rigeligt med uparfumeret olie – jeg vil benytte mig af mine arme, ben, ja hele min krop til lave strygningerne, så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet.

Efter ca. halvdelen af tiden er gået, vil du blive bedt om at vende dig om og scenariet vil gentage sig.

De sidste par minutter får du mulighed for langsomt at komme tilstede i din krop, du tilbydes et glas vand og du kan, efter du har sundet dig, tage et bad.

Vigtigt:

Jeg har ikke berøringsangst, men gør opmærksom på at massagen er envejs, jeg giver – du modtager. Her skal du ikke yde, for at nyde!

Krav til dig:

  • At du er velsoigneret
  • At du er ikke-ryger
  • En høflighed og åbenhed ønskes og fordres
  • Jeg giver fuld diskretion – men forlanger åbenhed om hvem du er